Espectacles

de màgia

màgia d'escenari MÀGIA D'ESCENARI És el show més sol·licitat. Una hora de la millor màgia companyada de grans dosis d'humor i de la participació del públic. Un espectacle que ja ha voltat per Catalunya i que ara tens l'ocasió de veure. Ideal per celebracions especials, festes majors, festes de barri, casaments, escoles, hotels, càmpings, etc.

màgia familiar MÀGIA FAMILIAR Màgia adaptada a un entorn més íntim i proper però amb la mateixa esència: la màgia, la diversió i la participació del públic. L'espectacle s'adapta a vosaltres. Ideal per sopars, celebracions, casals d'estiu, entitats juvenils, comunions, despedides de solter/a, etc.

màgia de cocktail MÀGIA DE COCKTAIL És la millor manera d'entretenir i sorprendre als teus convidats. El mag voltarà per la vostra festa fent màgia als diferents grups de convidats. Tothom en parlarà durant temps. Ideal per casaments, inauguracions, festes o qualsevol tipus de cocktail.

màgia per restaurants MÀGIA PER RESTAURANTS Si tens un restaurant et podem oferir un entreteniment únic i exclusiu que farà que els teus clients tornin a per més. Informate'n.


Altres espectacles

També us podem oferir altres espectacles com el taller de màgia o màgia adaptada a la teva empresa. Contacta'ns ara i t'ajudarem a escollir l'espectacle que millor s'adapti a les teves necessitats.